Markoen

15/11/2011 Ondernemersprijs voor Rimas B.V.

Op woensdag 19 oktober jl. heeft Rimas Technology Group, in het bomvolle theater in Panningen, de publieksprijs gewonnen tijdens de Ondernemersprijs 2011 verkiezing Peel & Maas (Noord Limburg).

De aanwezigen in de zaal konden stemmen voor de Rabo publieksprijs. Onder het toeziend oog van burgemeester Wilma Delissen-vanTongerlo reikte Rabobank directeur Jos Janssen deze prijs op het einde van de avond uit aan Mark Verstraten, directeur van Rimas.

Rimas Technology Group heeft de afgelopen jaren een enorme progressie geboekt. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld van machinebouwer tot leverancier van volledige productielijnen voor de productie van onder andere zonnepanelen over de gehele wereld. Verstraten: “Deze prijs laat zien dat onze vooruitgang niet onopgemerkt is gebleven en dat ons product leeft in de regio.┬áDat is voor ons erg belangrijk. We hebben goede mensen nodig om de groei te kunnen voortzetten. Mensen moeten zich graag aan ons willen verbinden. Daarom zijn we ontzettend blij met deze prijs.