Markoen

02/01/2017 Marcel Winkelman nieuwe CEO Pondres

Op 19 december 2016 is Marcel Winkelman aangetreden als CEO van Pondres.

Hij vervangt daarbij Jeroen Beckers, die als CFO en aandeelhouder betrokken blijft bij de onderneming. Als hoofd van het nieuwe directieteam zal Marcel zich toeleggen op de verdere implementatie van de uitgestippelde strategie, met als doel klanten in de toekomst nog beter te faciliteiten bij het realiseren van effectieve en efficiƫnte klantcommunicatie.

Marcel Winkelman (51 jaar) heeft een ruime bestuurlijke ervaring opgedaan bij verschillende ondernemingen waaronder Postnl, Euromail, Spotta, Sumis Printmanagement en Sandd en heeft als consultant vele vooraanstaande ondernemingen begeleidt bij het verbeteren van de marketing operations.

“Het is enorm motiverend om organisaties te ondersteunen bij het overtreffen van hun klantdoelen tegen de achtergrond van krappere budgetten, onvoorstelbaarder klantgedrag en een gedifferentieerd en onoverzichtelijk communicatielandschap,” aldus Marcel. “Pondres is bovendien een sterk bedrijf met mooie kansen, die we in 2017 en verder gaan verzilveren.”

Het nieuwe directieteam van Pondres bestaat sinds 19 december uit: Marcel Winkelman (CEO), Jeroen Beckers (CFO), Huub Haverhals (BU Directeur CCM) en Raymond Cools (BU Directeur PMF). Samen zullen zij met nieuw elan zorgdragen voor een kwalitatieve en innovatieve dienstverlening voor alle klanten van Pondres.