Markoen

18/08/2009 Achtergrond

Alfons-Foto-RabobankDe oprichter van Markoen is Alfons Smits. Hij heeft meer dan een kwart eeuw ervaring in de internationale financiële wereld.

Hoewel Smits carrière voorspoedig verliep, begon zijn ondernemersbloed steeds meer te kriebelen. In 2000 besloot hij het roer om te gooien en zijn kennis en ervaring in te zetten in zijn eigen bedrijf: Markoen. Bij Markoen combineert Smits zijn expertise met zijn brede, nuchtere kijk op zaken om ondernemers te ondersteunen in belangrijke periodes. Hij is in staat verbanden bloot te leggen tussen economische, financiële, sociale en maatschappelijke aspecten. Daarmee kan hij een ondernemer helpen gefundeerde beslissingen te nemen.

Gesprekspartner en vertrouwenspersoon

Inmiddels is Markoen voor een flink aantal ondernemers gesprekspartner en   vertrouwenspersoon. In de meeste gevallen bouwen ze samen een langdurige relatie op, maar er zijn ook ondernemers die incidenteel een beroep doen op Markoen.

Alfons Smits volgde een MBA-opleiding aan de Nijenrode University in Breukelen en het J.L. Kellogg Graduate School of Management van de Northwestern University in Chicago, USA.