Markoen

17/04/2009 Markoen Companion

Als ondernemer heeft u er geen moeite mee zelfstandig knopen door te hakken. Dat doet u iedere dag. Maar wanneer u voor ingrijpende beslissingen staat -eenĀ  reorganisatie, een overname, een verkoop- heeft u toch behoefte aan overleg. Juist op zulke momenten komt u erachter dat u er alleen voor staat. Wanneer u uw naaste medewerkers in een vroeg stadium in vertrouwen neemt, kunt u onbedoeld onrust zaaien binnen het bedrijf. Bovendien zijn alle medewerkers persoonlijk betrokken. Daardoor zijn hun meningen altijd gekleurd.

Sparringpartner

In dit soort situaties heeft u behoefte aan een onafhankelijke sparringpartner. Iemand met verstand van zaken, die u kunt vertrouwen, die met beide benen op de grond staat en die niet bang is zijn mening te geven. Zo iemand vindt u bij Markoen Companion.

Deskundige begeleiding

Wanneer u besluit uw plannen door te zetten en u heeft behoefte aan deskundige begeleiding, dan kan Markoen u ook daarbij van dienst zijn. Bij bedrijfsaankoop of
-verkoop kunnen wij u zelfs het hele traject van onderzoek, waardebepaling, onderhandeling en afronding uit handen nemen. Markoen onderhoudt intensieve contacten met een uitgebreid netwerk van professionals. Wanneer wij een specialisme niet zelf in huis hebben, gaan wij binnen ons netwerk op zoek naar een deskundige die past bij u, uw onderneming en uw vraag.