Markoen

17/04/2009 Markoen Investments

U heeft een briljant idee, maar niet de financiƫle middelen om het uit te voeren. De bank is belangstellend en vriendelijk, maar durft het niet aan om u het benodigde kapitaal ter beschikking te stellen. Daar zit u dan. U zult op zoek moeten naar partijen die wel voldoende vertrouwen in uw plannen hebben. Markoen Investments wil ondernemende mensen steunen bij het realiseren van hun plannen.

Samenwerken

Uiteraard investeren wij niet in ieder project dat zich aandient. Een gezond ondernemingsplan is een absolute voorwaarde. Een plan moet echt toekomst hebben. Daarnaast moet Markoen het plan en de samenwerking ook zien zitten: er moet een klik zijn. Wij gaan graag in zee met mensen die er plezier in hebben om samen iets moois op te zetten. Wanneer een investeerder als Markoen besluit deel te nemen aan een project, kan dat ook de bank over de streep trekken. Ook andere geldschieters uit ons professionele netwerk tonen vaak interesse in medefinanciering van projecten waar wij enthousiast over zijn. Als dat aan de orde is, werkt Markoen graag samen met andere investeerders.

Kapitaal en kennis

De deelname van Markoen geeft projecten een flinke impuls. Wij brengen niet alleen kapitaal in, maar ook kennis en ervaring op strategisch en organisatorisch gebied. Wij maken gebruik van ons uitgebreide netwerk in de zakelijke en financiƫle wereld: daardoor gaan deuren sneller open. Uw projecten winnen aan vaart en dynamiek. Door de organisatie of uitvoering van uw project aan Markoen toe te vertrouwen, kunt u zich veel zorgen besparen.